středa 17. dubna 2013

Archiv 2005 - 2006

08.10.2006                                          
Pěnící nb vydal své tajemství, foto ze Šestihodinovky je proto k dispozici ke shlédnutí !:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
06.10.2006                                          
HC Clup Všelibice Vás všechny srdečně zve na 1. Hobby motokrosové závody, které se budou konat zítra 7.října na Motokrosové trati ve Všelibicích.
Začátek závodů v 10.hodin. Občerstvení zajištěno:)
Zveme všechny fandy motorismu
- hajdulák

Foto z šestihodinovky budou snad o víkendu, až se mi podaří vyzískat zbytek fotek z pěnícího notebooku...
- š.t.a.n.y.
                                                                 
26.09.2006                                          
Sobotní Šestihodinovka začně v 10:00 technickou přejímkou strojů, start šestihodinovky nemáme nejspíš pevně stanoven, takže předpokládám podle toho kdy skončí technická přejímka. Osobně start tipuju podle počtu strojů buď na 11:00 nebo 12:00?:) Noční jízda není plánována, dodatečné světlomety tedy nemusíte na Vaše závodní stroje montovat:)
- š.t.a.n.y
                                                                 
05.09.2006                                        
Vytrvalý pionýristé, těště se! Datum konání Fichtl šestihodinovky je stanoven na 30.9.2006! Dokončujte tedy ladění a přípravu svých strojů, upozorňujeme ale, že stroje musí odpovídat vydaným technickým pravidlům ( zde ), jinak nebudou vpuštěny na trať!
- š.t.a.n.y
                                                                 
21.07.2006                                        
Máme tu pozvánku na další sportovně-zábavnou akcičku, Všelibického drsňáka :). Umíte plavat (stačí splívání:), jezdit na kole (stačí do hospody a zpět) a trošku popoběhnout? Jakž takž ale žádné super výkony? Pak se musíte zúčastnit tohoto "závodu", je to akce přesně pro Vás! Podrobnosti zde.
- š.t.a.n.y
                                                                 
13.06.2006                                        
O víkendu proběhl V. Celosvětový sraz 50 ccm, myslím že to byla velice vydařená akcička a všichni zúčastnění se celý den dobře bavili. Přesně podle plánu a jak jsme slíbili za celý den nezapršelo, což je po 4 deštivých ročnících dle mého názoru vcelku úspěch:) Krásné teplé počasí tak mělo určitě velkou zásluhu na tak vydařeném průběhu, rekorní návštěvnosti i počtu vytočených sudů piva:)
Pro zvědavce a nedočkavce, k vystavení fotografií ze srazu se dostanu zřejmě až v průběhu tohoto víkendu, tak mne dřív nekamenujte:) Bohužel nám ale umřelo fotografování po vyhlášení vítězů soutěží (po vystoupení kapely six pastels) takže ze zbytku večera již žádné foto nemám. Chtěl bych tak poprosit ostatní návštěvníky kteří měli na srazu nejlépe digitální fotoaparát o zaslání pár foteček z vystoupení kapel Kabát revival, Morčata na útěku, příjezdu hlídky VB a z vylosování hlavní ceny večera skůtru Kentoya:) Případné foto prosím zasílejte na email hcracing@email.cz. Předem díky
- š.t.a.n.y
                                                                 
14.05.2006                                        
Pomalu ale jistě se blíží další setkání milovníků fichtlů, tentokrát pod názvem V. CELOSVĚTOVÝ SRAZ 50 ccm ! Bližší informace naleznete zde. Ve zkratce : Termín 10.6.2006, slosovatelné vstupné 100 Kč - první cena MINI BIKE! Dopoledne spanilá jízda, odpoledne soutěže, večer kapely KABÁT REVIVAL, Morčata na útěku, six pastels !
Tento rok pod heslem :
"Slibujeme, tentokrát už nezaprší!:)"
- š.t.a.n.y
                                                                 
31.03.2006                                        
Do akcí přidána "reportáž" ze závodů 2.Všelibický H.C. Motoskijjöring
- š.t.a.n.y
                                                                 
28.03.2006                                        
Do prodeje je uvolněno uměleckodokumentární DVD z Fichtl Srazu 2005. K mání je v AutoServisu Kabátek v Českém Dubě a v Obchodním domě Jíra ve Všelibicích :). Cena byla stanovena na lidových 100 Kč, tudíž neváhejte a zakupte ať máte zábavu při vlahých jarních večerech:)
- š.t.a.n.y
                                                                 
03.02.2006                                        
Nudí se Váš fichtl nebo kroska přez zimu k garáži nebo ve stodole pod hromadou prachu? Máte doma staré lyže? Pak nezbývá než přijet do Všelibic k legendárnímu H.C. clupu v sobotu 18.2.2006! Od 10 hodin se zde totiž bude konat druhý ročník H.C. Motoskieringu!
- š.t.a.n.y
                                                                 
26.01.2006                                        
S malým zpožděním, ale přece bych vás chtěl pozvat na promítání již dlouho očekávaného CD PIONÍŘI 2005 + bonusy, jako CD od starosty, či minulé ročníky. Kino párty se bude konat v KinoHCalkoholicklubu Všelibice a to v neděli 29. 1. 2006 v 19:30 hod, za účasti pivních kamarádů.
S pozdravem pivu a Vám Břitva
                                                                 
26.01.2006                        
Máme tu první informace o FICHTL SRAZU 2006! Do svých kalendáříků si udělejte velký červený vykřičník a to na sobotu 10.6.2006! Těšit se můžete na tradiční spanilou jízdu fichtlů, soutěže, občerstvení a na kapely Morčata na útěku a Kabát Revival! Prostě opět zábava na celý den! Tentokrát snad už s malinko lepším počáskem:)
Pro ty z vás, kteří se zúčastnili podzimní Fichtl Šestihodinovky a hodlají si to tento rok zopakovat máme v akcích pravidla pro tento ročník. Doporučuji prostudovat, při nedodržení těchto technických předpisů nebudete vpuštěni na trať!
- š.t.a.n.y.

 17.10.2005                       
V sekci racing team změněny foto pretekára Šampóna a v akcích jsem přidal fotky od Vánise ze sobotní vyjížďky - UKONČENÍ MOTO SEZÓNY 2005
- š.t.a.n.y.
                                                                 
06.10.2005                        
Jako náplast za nefunkční foto z šestihodinovky přináší náš redaktor Šampón hlášení ze závodu v Hungaroringu 2. až 4.9.2005. (Ne, formuli 1 opravdu neřídil:)
- š.t.a.n.y.

 27.09.2005                       
ŠESTIHODINOVKA
Neplašte se nic, fotky z šestihodinovky nefungují, páč máme opět zaplněný prostor na webhostingu, už je nemám kam nahrát:( Pokusím se je nahrát někam jinam, leč doma budu až v pondělí:(
- š.t.a.n.y.
                                                                 
27.09.2005                        
ŠESTIHODINOVKA
Jak jste si možná všimli, konal se tuto sobotu tak dlouho očekávaný vytrvalostní závod našlapaných fichtlů do obsahu 50ccm. Dostaly se mi do ruky nějaké fotečky, tož mrkněte do akcí a kochejte se:)
Btw: pokud ještě někdo nějaké foto máte, pokuste se je dotlačit, ať je můžeme vystavit... Díky
- š.t.a.n.y.
                                                                 
09.09.2005                        
ŠESTIHODINOVKA
Včera večer proběhla porada generálního štábu H.C., na které se probírala blížící se šestihodinovka, tož vám zde přináším zopár oficiálních informací:
Termín: sobota 24.9.2005
Místo: Všelibice
Start: 11:00, v 10:45 start do zaváděcího kola, aby i ne-místní závodníci věděli kudy tudy trasa
Prezence: 10:00 - 10:30
Pravidla: - účastnit se mohou POUZE stroje Jawa 05, Jawa 20, Jawa 21, Mustang, Babeta. NEJSOU povoleny stroje typ Simson, Stadion, skůtry atp.!
- start pevný
- jeden stroj - max. dva jezdci,
- za jízdy můžete dělat vše (tankovat benzín, měnit pneu atp.:), tankovat (ani měnit pneu:) ale není povoleno v prostoru startu (tam se vám budou pouze značit projetá kola)
- výměna stroje zakázána (musíte dojet s jedním strojem), výměna motoru povolena, stejně tak si klidně můžete provést i rozborku-sborku motoru, v případě potřeby:)
Těšíme se na Vás! (tedy pokud nemáte moc našlapané stroje:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
22.06.2005                        
Do akcí jsem přidal zbytek foteček z Fichtl Srazu 2005. Mrkněte se, třeba se i zasmějete :) Dlouho už nám také nic nepřibylo v sekci fotečky! Mrkněte tam na pár foto z dokumentu Břytva ležící, spící.... :)

A když už jsem v tom, přidal jsem do racing teamu foto Vánise, H.D.čka a Kořky s jejich mašinama.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
08.06.2005                        
Tak a Fichtl Sraz 2005, neboli 4. ročník srazu milovníků malých kubatur je za námi. Byla to pro nás náročná ale přesto velmi příjemná sobota, i když počasí nás tradičně opět poškádlilo:) Mám pro Vás první várku foteček, najdete je v sekci akce :)
- š.t.a.n.y.

 17.05.2005                       
V termínu 22-24.-04.2005 se uskutečnil první závod Mezinárodního Mistrovství ČR silničních motocyklů, kde HC-éčko mělo své zastoupení. Šampon obsadil 14.místo a získal tak první 2 body v kariéře! Článek s fotografiemi a podrobnostmi - zde.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
15.05.2005                        
Doufám že už všichni leštíte a ladíte své nadupané miláčky, blíží se nám další ročník Srazu milovníků malých motocyklů - FICHTL SRAZ 2005! Termín konání platí 4.června 2005, modleme se společně za pěkné počasí:) Další informace zde.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
28.04.2005                        
Už to vypadá jako stoprocentně jistá věc, tento pátek, 29.4.2005, bude zřejmě znovuotevřena legendární, všemi oblíbená, H.C. Racing putika :)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
21.03.2005                        
Čistě teoreticky by už měl být veškerý obsah nahrán, tak pokud najdete nějaké chybky nestyďte se a piště...
- š.t.a.n.y.
                                                                 
17.03.2005                        
UPRAVTE SI BOOKMARKY!!!! :) Je to tady, je to tu, stěhujeme naše stránky na novou adresu - www.hcracing.cz. Po neustálých problémech se současným webhostingem snad dojde k lepší stabilitě a budeme mít i více prostoru pro fotky atd.
Pokud naleznete na nových stránkách nějaký nefunkční odkaz, nezobrazující se obrázek atp. dejte mi prosím vědět buď ve vzkazovníku nebo na náš email.
Upozorňuju že tyto stránky (hcracing.unas.cz) již nebudou dále updatovány!
Toď ke stránkám. Teď trochu informací ze života H.C. - probíhá rozsáhlá přestavba prostor našeho útulnéhu klubu, bude připojena další místnost tak se nám do klubu vejde ještě víc lidiček:)
A pro ty z vás, kteří se účastnili některého z předešlých ročníků Fichtl srazu (2002, 2003, 2004), nebojte se nic, už probíhají přípravy na další ročník:) Samozřejmě rádi přivítáme i nové návštěvníky, ty s vlastním fichtlem obzvlášť:) Takže si udělejte do kalendáře červený vykřičník a to přesně na 4.6.2005! Taky už se těšíte?:)
- š.t.a.n.y.

0 komentářů:

Okomentovat